10 Miracle-reinigingsproducten - allemaal onder de $ 10

09 Apr 2021

10 Miracle-reinigingsproducten - allemaal onder de $ 10

Welkom bij Your No-Sweat Guide to Spring Cleaning, een serie van een maand die het plezier (ja, echt!) van schoonmaken weer terugbrengt. We hebben het over spruce-ups die minder dan vijf minuten duren, waarom-dacht-ik-niet-aan-hacks, en hands-off schoonmaaktaken die eigenlijk ... zelf doen - plus onze vertrouwde tools en helpers. Het doel: minder schoonmaken, meer naar buiten gaan.

Er zijn veel manieren waarop u kunt investeren in uw schoonmaakarsenaal, zoals het kopen van een zelflozende Roomba, en eindelijk een pony maken voor de Dyson steelstofzuiger die u heeft altijd al gewild, of jezelf een esthetisch aangename bezem en stoffer schaffen waarvan je je gelukkig voelt als je ze weglaat. Gezien hoeveel tijd we besteden aan het schoonmaken van onze huizen (vooral dit jaar), zijn we volledig voorstander van het uitgeven van alles wat het schoonmaken minder pijnlijk maakt.

Dat gezegd hebbende, er zijn veel schoonmaakwonderwerkers die dat niet doen. eigenlijk heb je een betalingsplan nodig. Sommige van mijn meest vertrouwde bondgenoten in de oorlog tegen smurrie zijn eenvoudig en betaalbaar. Afgezien van de voor de hand liggende zuiveringszout, azijn en citroensap, zijn er schoonmaakmiddelen en kleine helpers in overvloed. Hieronder hebben we enkele van onze favoriete en meest gewilde items verzameld, die allemaal minder dan $ 10 binnenkomen.

7 schoonmaakgewoonten om nu aan de slag te gaan, niet later De truc van $ 0 om altijd- Reinig de keukenrekken

1. Scrub Daddy

Er was eens een tijd dat ik de Scrub Daddy absoluut verachtte. Ik bedoel, ze hebben het woord "papa" in de naam ... huiveren. Mijn moeder houdt echter van ze, en er zijn er altijd een of twee die in het huis van mijn ouders schoppen, dus elke keer dat ik naar huis ging en de gootsteen naderde, spraken ze me aan met hun tandeloze grijns. Maar tot mijn grote ontsteltenis zijn ze geweldig. Ik heb schrobborstels, sponzen en elke nooit eerder vertoonde manier om af te wassen geprobeerd, maar niets is te vergelijken met deze dreigend blije kleine jongens. Ze zijn buigzaam in heet water, stijf om te schuren in kou, en echt, verbazingwekkend, stinken nooit. Ik heb ook net ontdekt dat ze grijs en kleurstofvrij zijn, wat veel minder aanstootgevend is voor het kleurenpalet van mijn keuken dan het neongroen en oranje.

2.Groove Cleaners

Als ik mijn appartement niet had gehuurd, had ik nu absoluut de douchedeuren eraf gescheurd. Ik vind de smurrie die zich ophoopt in de sporen een van de meest weerzinwekkende dingen in mijn huis, verergerd door het feit dat ze echt moeilijk effectief schoon te maken zijn - ik heb altijd verkrampte vingers en een hoop versnipperde papieren handdoeken. Dat wil zeggen, totdat ik het doelwit werd van een advertentie op Instagram voor deze geweldige groove-cleaners. Ze zijn herbruikbaar (ik doe gewoon het sponsgedeelte van de mijne in de vaatwasser), gemakkelijk vast te houden en werken ook fantastisch op raamsporen, plinten en al het andere ... hip.

3. Mr. Clean Tovergummen

Tovergummen zijn absoluut niets minder dan hun naam: het is pure magie. Slijtage van muren, gebeitst roestvrij staal (ha), badkuipschuim, vuile voeg… niets maakt kans tegen deze kleine wonderblokken, geliefd bij directeur van Studio52 Shannon Muldoon, en letterlijk alle anderen. Telkens wanneer ik iets tegenkom dat moeilijk schoon te maken is met spray en een doek, pak ik een van deze, en negen van de tien keer, zijn ze voldoende.

Latexvrije huishoudelijke schoonmaakhandschoenen (set van 2 ) Vintage-geïnspireerde Franse penseel- en blikset

4. Rubberen handschoenen

Ik bedoel, als je geen handschoenen aantrekt voordat je een grondige reiniging uitvoert, wil je het misschien proberen. Vooral in de winter worden mijn handen zo droog van huishoudelijke reinigings- en ontsmettingsmiddelen, om nog maar te zwijgen van het verschrompelende effect van al het ontsmetten en wassen van de handen dat we allemaal hebben gedaan. Koop een paar (of een doos!) Handschoenen - je handen zullen je dankbaar zijn.

5. Bar Keeper's Friend

Iedereen in ons team - maar vooral Copywriter Maurine Hainsworth - bezingt de lof van Bar Keeper's Friend, omdat het echt zo'n universeel schoonmaakmiddel is. Het is waarschijnlijk het meest bekend vanwege het ongelooflijke werk dat het doet met het polijsten van alles wat roestvrij staal doet (potten, pannen, apparaten, grills, keukengerei), maar het doet ook een aantal op roest, hardwatervlekken, zeepresten, sportuitrusting en groezelige wielen ook. Eerlijk gezegd, als ik alles zou moeten noemen waar dit goed voor is, zou er een heel artikel voor nodig zijn, zo geweldig is het.

6. Herbruikbare Swiffer Pads

Ook ik viel ten prooi aan het gemak van de Swiffer WetJet. Ze zijn tenslotte een behoorlijk geniale uitvinding, en ze blijven al vele jaren hangen omdat mensen van ze houden. Het enige probleem? Ze zijn zo inherent verkwistend. Je moet herhaaldelijk plastic flessen vol met oplossing kopen (ze zijn vergrendeld zodat je ze niet opnieuw kunt vullen - geloof me, ik heb het geprobeerd), en elke keer dat je dweilt, loop je door een tot drie papieren blokjes. Gelukkig voor mij heeft onze assistent-koper, Jacob Parsons, me kennis laten maken met deze herbruikbare microvezelpads, die eigenlijk beter aan de Swiffer hechten en moeilijker schrobben verdragen. Als je klaar bent, kun je ze met de hand wassen of in de vaatwasser of wasmachine gooien.

Mijn favoriete manier om een ​​vers schoongemaakt huis te vervalsen Mijn huis voelt niet schoon aan als dit item is Vervuild

7. OXO Diepreinigingsborstelset

Larissa Sanz, onze Five Two-merkmanager, houdt van deze mini-schrobborstels voor alle schoonmaaktaken. Het zijn in feite speciale versies van de oude tandenborstel die je vroeger gebruikte voor het voegen en schoonmaken van je witte sneakers, met als bonus een rubberen wisser die vuil uit kleine spleten verwijdert.

8. Pink Stuff Cleaning Paste

Volgens onze klantenservicespecialist, Kaliegh Embree, is Pink Stuff het enige dat effectief een echt vervelende voeg in haar huurappartement heeft aangepakt. Hoe graag ik ook wil geloven dat zuiveringszout en azijn alles kunnen, soms moet je de grotere wapens meenemen.

9. Full Circle Coffee Machine Ontkalkingsvloeistof

We hebben dieper ingegaan op de noodzaak om uw koffiezetapparaat schoon te maken (wilt u niet dat uw brouwsel beter smaakt?), En ook hoe u dit moet doen, maar als je op zoek bent naar iets anders dan de gebruikelijke witte azijn, raadt Kelsey Burrow, ons hoofd PR, een ontkalkingsproduct aan om echt het vuil dat zich in je koffiemachine ophoopt, aan te pakken.

10. Boorborstelopzetstukken

Ik zong een hele ode aan deze borstels die direct in mijn boormachine komen voor maximale reinigingskracht (met minimale inspanning). Vuile voegen, de badkuip, vette wieldoppen en knapperig terrasmeubilair zouden allemaal veel baat hebben bij een roterende schrobbeurt van deze borstelige kerels.

Andere helpers waar we niet zonder kunnen:

Vijf twee composteerbare sponsdoekjes (set van 10) Vintage-geïnspireerde jaloezieënborstel Pilo-stofscheerapparaat

Composteerbare sponsdoekjes zijn een ideale manier om in te ruilen als je je bewust bent van je papier overmatig gebruik van handdoeken, een jaloezieënborstel is een geniale manier om uw raambekleding af te stoffen, en als u dit stoffen scheerapparaat snel over uw bank haalt, is het in een mum van tijd pilvrij en perfect.

Wat zijn uw favoriete betaalbare schoonmaakproducten? Vertel ons hieronder waarom je van ze houdt!

Dit bericht bevat producten die onafhankelijk zijn gekozen (en geliefd) door onze redacteuren en schrijvers. Als Amazon Associate en Skimlinks-partner verdient Food52 een commissie over in aanmerking komende aankopen van de producten waarnaar we linken.