11 kleine manieren om geld te besparen op alledaagse voorwerpen

30 Mar 2021

11 kleine manieren om geld te besparen op alledaagse voorwerpen

Schuimzeepdispenser

Bespaar geld door uw vloeibare handzeepdispenser te ruilen voor de schuimende versie. Deze unieke dispenser heeft een pompje dat gewone vloeibare zeep in schuim verandert, waardoor er minder zeep nodig is om schuim te creëren. Hier zijn nog enkele manieren waarop u geld kunt besparen met items die al in uw huis aanwezig zijn.

Nu winkelen

Sla bedorven fruit over

Volgens CNN Money verspilt het gemiddelde Amerikaanse huishouden $ 640 per jaar aan bedorven voedsel. Deze Rubbermaid FreshWorks Produce Saver-voedselopslagcontainers hebben kleine ventilatieopeningen die de stroom zuurstof en kooldioxide reguleren, waardoor de levensduur van bederfelijke kruiden, fruit en groenten wordt verlengd. De fabrikant beweert dat de producten 80 procent langer vers blijven en dat is een flinke besparing. Dit zijn de houders van producten die greens vers houden.

Nu winkelen

Draai containers ondersteboven

Na het openen van containers met voedsel zoals cottage cheese, yoghurt, salsa en spaghettisaus bewaar ze ondersteboven in de koelkast. Door de container om te keren, meldt het CBS dat het een vacuümeffect creëert dat de groei van voedselbedervende bacteriën vertraagt. Hoe minder voedsel je hoeft weg te gooien, hoe meer geld je bespaart. Psst, dit zijn de etenswaren die u niet in uw voorraadkast moet bewaren.

Een snellere manier om uw kleding te drogen

U bespaart geld door dure droogtrommeldoekjes over te slaan en in plaats daarvan een paar herbruikbare wollen droogballen in de droger gooien. Niet alleen wordt de droogtijd volgens de fabrikant tot 40 procent verkort, maar kleding komt er ook zachter en minder statisch uit. Bekijk deze tips om geld te besparen die we van oma hebben geleerd.

Nu winkelen

Bevries het geld

Verspil geen ongebruikte porties bouillon, tomatenpuree, wijn of verse kruiden. Vries in plaats daarvan de rest in door de extra over te brengen in een ijsblokjesvorm met deksel. Eenmaal ingevroren, stop de blokjes in plastic zakjes met rits en dateer de zak voordat je ze opbergt. De volgende keer dat u kookt, kunt u de portie in uw pan doen. Ontdek meer trucs om voedselverspilling terug te dringen.

Nu winkelen

Spattig dat

Gebruik The Spatty and Spatty Daddy om elke druppel product uit kleine bakjes met nauwe openingen te halen. Stevige stokjes met lange en dunne handgrepen, de spatels passen in voedselpotjes, kleine buisjes lotion en lippenstift en meer. Van pindakaas tot pastasaus, dit vaatwasmachinebestendige hulpmiddel zorgt ervoor dat u waar voor uw geld krijgt. Hier zijn meer producten die voedselverspilling verminderen.

Nu winkelen

Draai om voor besparingen

Deze Met Flip-It Flessen Leegmaakkits kunt u elk gram dikke vloeistof uit flessen halen, zoals shampoo in de badkamer, specerijen in de keuken en lijm in de garage. Verwissel het deksel voor dit schroefdeksel met bevestigde voetjes, draai de fles ondersteboven en wacht. Het overtollige water loopt naar de bodem en de nieuwe dop zorgt ervoor dat je elke laatste druppel kunt opgebruiken. Wist je dat je deze etensresten kunt eten.

Nu winkelen

Knijp de inhoud eruit

De staaf van de Squeeze Ease Tube Squeezers schuift langs de buis en zorgt ervoor dat je alles krijgt voordat je hem weggooit. Schuif de staaf eenvoudig over de onderkant van de buis en schuif deze naar voren om het product eruit te persen. Het beste is dat je drie herbruikbare Squeezers krijgt. Hier leest u hoe u geld kunt besparen door bulk in te kopen.

Nu winkelen

Trechter uw besparingen

Don Maak geen dure puinhoop bij het overbrengen van vloeistoffen van de ene container naar de andere. Gebruik in plaats daarvan de clips op de Smart Funnel om de trechter stevig aan zowel de schenk- als de opvangbak te bevestigen. Hierdoor kan het product van de ene container naar de andere lopen zonder een druppel te morsen. Zorg ervoor dat u deze algemene winkeltrucs vermijdt, waardoor u meer geld kunt uitgeven.

Nu winkelen

Herbruikbare waterflessen

Credit Donkey meldt dat Amerikanen gemiddeld $ 100 per persoon per jaar uitgeven aan flessenwater. Om geld te besparen, investeert u in een herbruikbare waterfles die u thuis opnieuw kunt vullen in plaats van elke dag nieuwe flessen water in de winkel te kopen. Dit zijn onze keuzes voor de beste herbruikbare waterflessen.

Nu winkelen

Een waterbesparende douchekop

U kunt geld besparen op uw volgende energierekening door uw bestaande douchekop in te ruilen voor een waterbesparend model. De Low Flow-douchekop van High Sierra bespaart 25 procent meer water dan de gemiddelde douchekop, waardoor u honderden euro's op uw jaarlijkse waterrekening kunt besparen. Lees vervolgens deze herbruikbare producten die u geld zullen besparen.

Nu winkelen

De post 11 kleine manieren om geld te besparen op alledaagse voorwerpen verscheen voor het eerst op Taste of Home.