De beste tuinsets die u online kunt kopen

10 Apr 2021

De beste tuinsets die u online kunt kopen

Of je nu een grote buitenruimte hebt of een paar centimeter extra op je vensterbank, er zijn genoeg manieren om thuis je eigen groente- of kruidentuin te beginnen. Amazon biedt een breed scala aan tuinsets die alle tools bieden die je nodig hebt om aan de slag te gaan, ongeacht je eerdere ervaring of hoeveel ruimte je hebt. Van een kit met zaden waarmee je de hele zomer groenten voor heirloom-salades kunt kweken tot een kit met prachtige keramische potten die je ook als decor kunt gebruiken, we hebben de beste tuinsets voor thuis verzameld die beschikbaar zijn om online te bestellen.

Gerelateerd: meer benodigdheden voor thuis tuinieren

En als je deze kits binnenkort bestelt, kun je je groene vingers net op tijd voor de Dag van de Aarde aan het werk krijgen. Blijf lezen voor vijf tuinsets die u nu op Amazon kunt kopen.

Deze tuinset voor thuis wordt geleverd met vijf turfpotten, grondschijven, USDA biologische non-GMO zaadbuizen en plantmarkeringen, zodat je je eigen vroege cherrytomaatjes, botersla, wortels, cherry belle kunt kweken. radijsjes en bosbonen. Deze kit is ideaal voor kleine ruimtes, want hij past op een vensterbank, balkon of zelfs je aanrecht.

Te kopen: Spade to Fork Organic Home Garden Seed Kit, amazon.com, $ 27

Als je op zoek bent naar je eigen kruidentuin, dan is deze hoogwaardige kit dat wel een must-have. Het bevat een compacte houten kweekbak, vier waterdichte kweekzakken met een waterdichte voering, potgrondschijven, bamboeplantmarkers, tuinschaar en de volgende culinaire kruidenzaden: koriander, Engelse tijm, Italiaanse peterselie met groot blad en Genovese basilicum.

Te kopen: Garden Republic Indoor Herb Garden Starter Kit, amazon.com, $ 27 (oorspronkelijk $ 30)

Nature's Blossom biedt een verscheidenheid aan samengestelde tuinsets die je beide binnenshuis kunt gebruiken en buiten, inclusief deze waar je komkommers, sterretjesradijsjes, Simpsonsla en rode tomaten kunt kweken. De kit wordt ook geleverd met vier biologisch afbreekbare potten, gecomprimeerde grondschijven, plantmarkeringen en een telershandleiding.

Te kopen: Nature's Blossom Heirloom Salad Garden Grow Kit, amazon.com, $ 25

Voor theeliefhebbers, kies voor deze tuinset die alles bevat wat je nodig hebt om je eigen kruidenthee te maken thuis. Het wordt geleverd met kamille-, pepermunt-, rode klaver- en citroenmelisse-zaden, evenals vier herbruikbare potten, voedselrijke grondschijven, bamboestiften, een vochtmeter en theezeefje.

Te kopen: Planters 'Choice Herbal Tea Growing Kit, amazon.com, $ 25

Deze kruidentuin starterskit bevat alle benodigdheden, maar het bevat ook prachtige met marmer geglazuurde keramische potten die je met trots kunt laten zien op je vensterbank, balkon of waar je deze planten ook maar wilt laten groeien. Met deze kit kun je je eigen Genovese basilicum, koriander, Engelse tijm en Italiaanse peterselie kweken.

Te kopen: Home Grown Indoor Herb Garden Starter Kit, amazon.com, $ 45

Ben je dol op een geweldige deal? Meld u aan voor onze nieuwsbrief van T + L Aanbevelingen en we sturen u elke week onze favoriete reisproducten.