Deze wijntumbler-set van $ 23 die dranken ‘Icy Cold’ houdt, is het perfecte moederdagcadeau

08 Apr 2021

Deze wijntumbler-set van $ 23 die dranken ‘Icy Cold’ houdt, is het perfecte moederdagcadeau

Na jaren van cadeaus geven voor verjaardagen en feestdagen zoals Moederdag, kan het moeilijk zijn om een ​​nieuw cadeau-idee te vinden waar je moeder dol op zal zijn. Als ze kieskeurig is over haar garderobe en schoonheidsproducten, is de kans groot dat een cadeau voor thuis of in de keuken, zoals deze unieke set bevriesbare wijnbekers, dit jaar de beste keuze is voor Moederdag.

Zelfs op de heetste dagen , de Host Insulated Freezer Wine Tumbler houdt wijn (of een andere drank) urenlang op een lage temperatuur zonder de smaak te verdunnen. Het heeft meer dan 4.700 vijfsterrenbeoordelingen gekregen van Amazon-shoppers die het prijzen omdat het vloeistoffen koud houdt en omdat het gemakkelijk te hanteren en te dragen is.

GERELATEERD: TikTok overtuigde me om deze beker te kopen, en nu kan ik het niet Stop er enthousiast over

Verkrijgbaar in een set van twee voor slechts $ 23, de bekers zijn gemaakt van BPA-vrij plastic met geïsoleerde wanden die uren koel blijven - zet de 8,5-ounce bekers in de vriezer voor ongeveer minstens twee uur voor gebruik, en je hebt zelfs geen ijs nodig. Het ontwerp zonder steel zorgt voor gemakkelijk transport voor loungen in de buitenlucht, bijeenkomsten en andere activiteiten bij warm weer (denk aan bumperkleven, kamperen en varen), terwijl de siliconen band op elke beker een comfortabele grip biedt, zodat uw handen niet nat of koud worden . U kunt kiezen uit vijf bandkleuren, plus een optie die wordt geleverd met een deksel. Het merk maakt ook diepvriesdrankjes voor whisky, martini's, margarita's en bier.

Te kopen: $ 23 (was $ 27); amazon.com.

Mensen zeggen dat de bekers een geweldig cadeau zijn; veel recensenten hebben zelfs multiples gekocht voor zichzelf, familie en vrienden. Een klant, die de set cadeau deed als Moederdag, zei dat haar moeder 'er absoluut van houdt' en ze meerdere keren per week gebruikt op hete dagen in Texas.

Een ander zei: 'GEWELDIG! bewaar in je vriezer en gebruik op de dagen dat je thuiskomt van je werk met een fles wijn. Wijn wordt meteen koud! Het is de beste Amazon-aankoop die ik heb gedaan. "

" Ik drink vaak een slokje van mijn witte wijn en haat het als de wijn warm wordt ”, schreef een derde. "Ik wil mijn wijn ook niet verdunnen met ijsblokjes. Ik hou gewoon van deze glazen die mijn wijn ijskoud houden tot ik de laatste druppel drink en zelfs in mijn tweede glas. De strip rond het midden bovenaan helpt om het glas goed te houden. van uitglijden. Ik ben van plan meer te kopen voor als we iets leuks vinden. "

Geef je moeder ijskoude wijn, cocktails, thee en meer cadeau met deze invriesbare wijnbekers die slechts $ 23 voor twee kosten.