Ik heb fettuccine Alfredo gemaakt met behulp van 3 recepten van beroemde chef-koks, en de beste vereist geen room

19 Apr 2021

Ik heb fettuccine Alfredo gemaakt met behulp van 3 recepten van beroemde chef-koks, en de beste vereist geen room

  • Ik heb drie fettuccine Alfredo-recepten van beroemde chef-koks geprobeerd om mijn nieuwe go-to te vinden.
  • Katie Lee Biegel's was verrassend mijn favoriet, ondanks dat het bloemkool en geen room bevat.
  • Ik genoot nog steeds met veel plezier van de gerechten van zowel Ree Drummond als Giada De Laurentiis.
  • Bezoek Insider's homepage voor meer verhalen.

Een van mijn favoriete pastaborden is de klassieke fettuccine Alfredo, maar ik moet thuis nog een recept voor dit gerecht perfectioneren.

Dus besloot ik om de gerechten van de beroemde chef-koks Ree Drummond, Giada De Laurentiis en Katie Lee Biegel te proberen. om de beste optie te vinden voor thuiskoks zoals ik.

Lees verder om erachter te komen hoe elk recept van begin tot eind verliep en welke mijn nieuwe go-to zal zijn.

Drummond's recept was het snelste en gemakkelijkste

Ik begon deze smaaktest met een zeer snel en eenvoudig fettuccine Alfredo-recept van de Pioneer Woman.

Deze optie vereist slechts zes ingrediënten , inclusief zout en peper, en het duurt in totaal 20 minuten om samen te werpen.

Het proces was eenvoudig, maar ik had de saus liever op hitte gemaakt dan in een aparte kom

Ik begon met koken wat fettuccine terwijl ik tegelijkertijd het grootste deel van de geraspte Parmezaanse kaas in een mengkom deed.

Ik versnipperde de kaas voor dit recept met een keukenrobot, maar sommige van de dikkere stukjes smolten niet zo gemakkelijk, dus ben ik voor de andere recepten overgestapt op een hand-raspgereedschap met kleinere gaten.

Ik verwarmde wat boter en slagroom in een koekenpan en voegde dit mengsel toe aan de Parmezaanse kaas. Toen de noedels klaar waren, liet ik ze uitlekken en verplaatste ze ook naar de kom, terwijl ik de rest van de kaas plus het zout en de peper erdoorheen gooide.

Zelfs met de hete noedels en room, de kaas smolt niet goed, dus ik voegde alles terug in de pan met een beetje gereserveerd pastawater, waardoor de Parmezaanse kaas soepel in de saus integreerde.

Ik hield van de smaak van deze rijke Alfredo-saus

Deze saus bleek behoorlijk boterachtig, maar de smaak was nog steeds goed.

Hoewel ik een grote fan ben van kaas, was ik verrast om te ontdekken dat dit recept wel wat minder Parmezaanse kaas, want het was overdreven scherp.

Toch verslond ik deze kom pasta en vond ik het heerlijk hoe snel de maaltijd bij elkaar kwam.

De Laurentiis geeft haar Alfredo een citroenachtige twist

Ik besloot het recept van De Laurentiis voor fettuccine Alfredo hierna te testen, waarvoor negen ingrediënten nodig zijn en wat meer voorbereidend werk, maar het duurt nog maar 20 minuten om te maken.

De sausbevat veel citroensap en schil, dus ik was geïntrigeerd om te zien hoe dit het uiteindelijke gerecht zou beïnvloeden.

Ik gebruikte fettuccine in een doos in plaats van het verse alternatief

Dit recept vereist meerdere overlappende stappen, maar geen ervan is moeilijk.

Ik begon met het koken van wat fettuccine-noedels. Het recept vraagt ​​om verse, maar ik heb het alternatief in een doos gebruikt om dit gerecht beter met de andere twee te kunnen vergelijken.

Ondertussen combineerde ik het citroensap en de slagroom in een koekenpan op laag vuur, en vervolgens de boter toegevoegd.

Toen de pasta eenmaal gaar was, liet ik hem uitlekken - zorg ervoor dat ik wat van dat vloeibare goudwater bewaarde - en voegde de noedels toe aan het roommengsel.

Ik voegde meer room toe, de Parmezaanse kaas, een snufje vers geraspte nootmuskaat, zout, peper en citroenschil, en combineerde het allemaal, spetterend in een beetje pastawater om de saus te helpen binden aan de noedels.

Dit gerecht was goed, maar de citroensmaak was overweldigend

Ik at met plezier deze hele kom pasta, maar de citroen overweldigde het gerecht, hoewel ik aanvankelijk dacht dat het zou toevoegen een beetje helderheid in de saus.

Dat gezegd hebbende, zou het waarschijnlijk helpen om de hoeveelheid citroensap gemengd met de room te verminderen.

De textuur van de saus was echter geweldig, t dik en romig.

Biegel's fettuccine Alfredo ruilt slagroom voor bloemkool

Ik wil vooraf zeggen dat hoewel ik van groenten hou, bloemkool een van mijn minst favoriete is om eten. Dus ik was echt bang dat dit recept, een lichtere versie van Alfredo met room, te veel naar de groente zou smaken om van te genieten.

Het recept van Biegel gebruikt ook ongeveer 25% minder kaas dan de andere twee.

Afgezien van de bloemkool, vraagt ​​dit recept om 10 andere ingrediënten, waaronder garnalen, die ik met opzet heb weggelaten omdat ik geen zeevruchten eet.

Ik ben ook vergeten de peterselie-garnering toe te voegen. aan het einde.

Dit recept was het meest ingewikkeld, maar het wachten waard

Ik begon met het koken van bloemkoolroosjes in gezouten water en ze 15 minuten te laten koken.

Ik gooide ze vervolgens in een blender met 2% melk, voegde de fettuccine toe aan het borrelende bloemkoolwater en verwarmde boter en een teentje knoflook in een aparte koekenpan tot ze helemaal gesmolten waren.

Terwijl de noedels gaar waren, roerde ik de bloemkoolpuree door de saus, verwijderde de stukjes knoflook, bracht het mengsel op smaak met peper en zout en voegde de Parmezaanse kaas toe.

Ik deed de noedels in de pan, schonk er een klein beetje pastawater in en gebruikte een tang om alles te combineren. Ik merkte meteen dat de saus er perfect dik en romig uitzag en heel goed aan de fettuccine was gebonden.

Ik had niet verwacht dat ik zoveel van dit recept zou houden als ik.

Dit gerecht was verrassend lekker.

Ik hou niet van bloemkool, maar ik kon het niet proef het zelfs op afstand. Bovendien was de saus erg romig en had hij de ideale consistentie.

Ik was oprecht geschokt dat dit mijn favoriete saus was, ondanks dat het het langst duurde, minder kaas gebruikte en wat groenten erin sluipt in plaats van room te gebruiken.

Deze optie zal zeker een hoofdbestanddeel worden van mijn maaltijdwisselingen.

Ik heb met plezier alle recepten gegeten, maar die van Biegel zal een normale maaltijd bij mij thuis zijn

Het kostte me geen tijd om elke kom met noedels te laten verdwijnen, en hoewel ze allemaal best lekker waren, pakte Biegel de cake.

Hoewel er geen room en minder boter en kaas in zat dan de eerste twee recepten, het had nog steeds de smaak en textuur van mijn ideale fettuccine Alfredo.

Ik kijk er al naar uit om haar recept keer op keer te maken.

Klik om te bekijken de andere recepten van beroemde chef-koks die we tot nu toe tegen elkaar hebben gehouden.

Lees het originele artikel op Insider