Shawn Johnson East is bang om een ​​jongen te krijgen nadat hij 'verliefd' is geworden op het feit dat hij een moeder is

20 Apr 2021

Shawn Johnson East is bang om een ​​jongen te krijgen nadat hij 'verliefd' is geworden op het feit dat hij een moeder is

Van alle beroemde baby's die we bij SheKnows graag zien opgroeien, is Shawn Johnson East's kleine meisje Drew een van onze favorieten. Ze is een van die blije baby's die eruitziet alsof ze altijd klaar staat om nieuwe avonturen aan te gaan - net als haar moeder van de Olympische turnster en vader van de NFL-speler, Andrew East. Maar is de 1-jarige klaar voor wat er om de hoek komt: een babybroertje?

Toen SheKnows Johnson East inhaalde, wist ze niet helemaal zeker of ze klaar was om een ​​jongensmoeder te worden zichzelf, zelfs als ze denkt "ruig en stoer", zal Drew het prima doen met haar broer. Geloof ons, Shawn, niemand is klaar voor hun baby's, ongeacht hun geslacht - maar alles onderweg uitzoeken is de helft van het plezier.

Meer van SheKnows
  • Onze 10 favoriete reality-tv Alums die nu moeder-beïnvloeders zijn

In de tussentijd sprak Johnson East met ons over haar zwangerschap, die redelijk goed lijkt te verlopen ondanks haar gevecht met COVID eerder dit jaar en alles wat het betekent zwanger zijn terwijl je achter een peuter aanzit.

SheKnows: Hoe voel je je tegenwoordig?

Shawn Johnson East: Mijn hemel, ik voel me al negen maanden zwanger, en ik weet niet hoe dat mogelijk is. Ik voel me goed, maar je wordt een stuk groter op je seconde.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Drew Hazel (@drewhazeleast)

SK: Wat zijn enkele van de andere grote verschillen die je hebt opgemerkt tussen deze zwangerschap en de tijd dat je zwanger was van Drew?

SJE: Eerlijk gezegd, alles kan worden samengevat met Drew. Bij mijn eerste zwangerschap was het enige dat ik deed op de bank liggen en Netflix kijken en eten en voor mezelf zorgen. Nu jaag ik gewoon om de peuter heen en probeer haar bij te houden.

SK: Dat is eigenlijk de moeilijkste training die er is! Zijn uw verlangens anders geweest?

SJE: De eerste keer was alles waar ik naar hunkerde, net als een gemakkelijke: "Laten we het oppakken en opeten." Deze keer heb ik een peuter die heel specifieke voedingsbehoeften heeft. … Mijn dochter heeft eczeem, en we moesten al heel vroeg zuivel uit haar dieet schrappen. Ik ben lactose-intolerant, en mijn man ook. Dus we leiden dat leven al een tijdje. En ik hou van yoghurt, ik hunker naar yoghurtparfaits, maar de zuivelproducten hebben echt invloed op me. Er zijn echt geen [niet-zuivel-] yoghurts die goed en romig zijn. En ik vond de yoghurt van Harmless Harvest waarschijnlijk twee maanden geleden. Ik was geobsedeerd, en mijn dochter ook, wat geweldig is. Ik heb erover gepost en ze hebben contact opgenomen ... Ik hou van waar ze over gaan. Hun duurzaamheid, hoe alles ethisch verantwoord is.

SK: Wat geweldig dat jouw baan zo kan uitpakken! Aangezien social media nu uw carrière is, hoe besluit u dan wat u wilt posten als u een moeilijke dag heeft?

SJE: Nu ik en mijn man dit al zoveel jaren hebben gedaan en zo veel van ons leven hebben gedeeld, hebben we in feite gewoon een algemene regel dat als we het hebben meegemaakt en er een beetje doorheen zijn gegaan en erachter zijn gekomen, dan mogen we het delen. Maar ik heb voor het grootste deel het gevoel dat als je echt in het moment bent met iets, of het nu goed of slecht is, dan heb je het niet echt volledig ervaren en ben je onderworpen aan de mening van mensen die je ervaring formuleren. En ik denk dat door mezelf te beschermen als moeder en als echtgenote en zo, we net hebben geleerd dat het het beste is als we een afkoelperiode van minstens een uur hebben voordat we iets posten en de mening van anderen laten meewegen.

SK: Dat is zo'n goede tip. Zijn er tijden geweest dat je dacht: "Oké, mijn afkoelperiode is voorbij en ik ga het nog steeds niet delen"?

SJE: Waarschijnlijk wel. Ja. Ik heb het gevoel dat ik als moeder heb geleerd dat er zoveel meningen zijn en dat je gewoon je eigen ding moet doen. En als het werkt, werkt het. En als dat niet het geval is, kun je om suggesties vragen.

SK: Het was zo ontroerend toen je op YouTube over je miskraam sprak. Heeft u zo bepaald hoeveel van deze zwangerschap u met mensen wilde delen?

SJE: Ja, ik heb het gevoel dat dat soort vorm heeft gegeven aan hoe en wat we dagelijks horen. Voor ons waren we tot dat moment erg gefilterd om ervoor te zorgen dat alles positief en gelukkig was, en, weet je, de goede kant van ons leven. En toen ik door die miskraam ging, wist ik echt niet hoe ik ervan moest genezen of hoe ermee om te gaan. Het was mijn persoonlijke idee om ons verhaal te delen. Mijn man aarzelde een beetje omdat hij dacht dat ik daardoor meer kwaad zou krijgen. Maar toen ik het deelde, toen ik zag hoeveel mensen en vrouwen en gemeenschappen naar voren kwamen, die zich konden verhouden en zich niet alleen voelden, toonde het aan dat er een behoefte was aan mensen om de ontberingen te zien, om zich te verhouden als een mens , en om te weten dat ze niet alleen zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Shawn Johnson East (@shawnjohnson)

SK: Bedankt voor dat van ons allemaal. Is er iets dat je zorgen baart over het hebben van een jongen?

SJE: Oh, alles. We kwamen er pas achter wat we met onze dochter hebben toen ze werd geboren, en ik was er tot de dag dat ze werd geboren ervan overtuigd dat we een jongen kregen. Daar was ik mentaal op voorbereid. Ik dacht, het ruige en stoere en lichtgevende spul in brand - daar kon ik mee omgaan. Ik was echt bang van een meisje en de emoties, de gevoeligheden en ... de kleine nuances die tussen jongens en meisjes kunnen verschillen. En ik werd verliefd op het zijn van een meisjesmoeder. Ik heb gezworen dat ik nooit iets roze zou kopen. Ik zou nooit van meisjesachtige dingen houden, maar ik ben volledig ondergedompeld.

Nu ben ik me aan het voorbereiden om een ​​jongen te krijgen, en ik weet niet hoe ik het moet doen. Het wordt geweldig. Ik ben zo opgewonden, en ik denk dat vooral met mijn dochter, ze een erg ruige en stoere meid is, dus het zal een perfecte match zijn.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Shawn Johnson East (@shawnjohnson)

SK: Sweet. Begrijpt Drew wat er gebeurt?

SJE: Oh, helemaal niet. Ze zal ruw wakker worden. Maar ze ontmoette haar neef, die twee weken geleden geboren was, en ze was verliefd op hem. Ze was zo zachtaardig en alles wat ze wilde doen was hem kussen, dus ik denk dat ze geweldig zal zijn.

Dit zijn enkele van de reality-tv-alumnae die we graag volgen als ze het moederschap aanpakken.